Рада продовжить розгляд судової і пенсійної реформ

Рада продовжить розгляд судової і пенсійної реформ

Укрінформ
Народні депутати у вівторок продовжать розгляд законопроекту "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів, який входить до пакету судової реформи.

Про це йдеться у порядку денному парламенту на 19 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Наступним питанням передбачено затвердження порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

Також передбачено розгляд ще двох законопроектів щодо судової реформи - про внесення зміни до статті 540 Митного кодексу України щодо примусового виконання постанови органу доходів і зборів або суду про накладення штрафу та про внесення зміни до статті 23 Бюджетного кодексу України щодо бюджетних призначень на забезпечення діяльності Конституційного Суду України.

Крім того, у порядку денному заплановано розгляд двох законопроектів з пакету пенсійної рефоми. А саме: проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій та про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо підвищення пенсій.

Читайте також: Гройсман сподівається, що ВР цього тижня ухвалить пенсійну та судову реформи

Також заплановано розгляд законопроектів щодо реформування медицини, зокрема про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів та про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо забезпечення державних фінансових гарантій надання медичних послуг та лікарських засобів.

Як повідомляв Укрінфом, народні депутати у четвер, 7 вересня розпочали розгляд законопроекту № 6232, яким передбачається внесення змін до Господарського, Цивільного процесуальних кодексів, Кодексу адміністративного судочинства та інших законодавчих актів. Протягом двох днів було розглянуто 658 поправок із 4383, у тому числі за п'ятницю депутати розглянули менше 200 поправок. Тиждень з 11 до 15 вересня був непленарним, тож 19 вересня нардепи продовжать розгляд законопроекту у другому читанні.

Згідно із Регламентом Верховної Ради розгляд одного законопроекту може тривати довше ніж одне засідання, але не може перериватися розглядом інших питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-