Кремль хоче світопорядок, де буде право сили і воля царя - Порошенко

Кремль хоче світопорядок, де буде право сили і воля царя - Порошенко

Укрінформ
Кремль розпочав гібридний наступ на демократичний світ, прагнучи створити свій світопорядок, де існує право сили і воля царя, а не сила права і воля народу.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у п'ятницю під час 14-го щорічного міжнародного форуму "Ялтинська європейська стратегія" (YES).

“Окупація та анексія Криму, вторгнення на Донбас, збиття Малайзійського Boeing, нескінченні кібератаки проти України та західних країн, спроби вплинути на волевиявлення в цілій низці країн Заходу. Кремль розпочав гібридний наступ на демократичний світ, розпочав війну за свій світопорядок. Світопорядок, де існує право сили і воля царя, а не сила права і воля народу”, - сказав Президент. 

Він підкреслив, що історія вчить нас, “що Росії не можна вірити - ні за яких обставин”.

“З Москвою треба завжди бути готовими до найгіршого. Про це вам розкажуть десятки тисяч кримських татар та українців, які переслідуються в Криму та на Донбасі. Сотні з них загинули від рук вбивць та катів лише за українське слово та український прапор. На жаль, Кремль і надалі відмовляється визнавати свої злочини”, - заявив Президент.  

Читайте також: РФ готувала гібридний наступ на Європу, але Майдан змусив до фальстарту - Порошенко

Саме тому слід зберігати єдність та солідарність, переконаний він.

“Санкції проти Росії мають діяти до повного виконання Мінських угод та відновлення суверенітету України над Кримом і Донбасом”, - підкреслив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-