Порошенко: Ми вибралися з прірви, але один неправильний крок може повернути нас назад

Порошенко: Ми вибралися з прірви, але один неправильний крок може повернути нас назад

Укрінформ
Україні вдалося покращити своє становище, але лише один необережний крок може звести нанівець усі зусилля.

Про це сказав Президент України Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище країни, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вибралися із глибокої, смертельно небезпечної прірви – це наше очевидне досягнення. Ясно й чітко бачимо далеку поки що вершину, яку маємо підкорити, – це наша велика мета. Та ми все ще близько до урвища, можемо схибити і оступитися. Один лише неправильний крок - і ми знову внизу. Це – наш головний ризик», - заявив Порошенко. 

Він зазначив, що здобутки і прорахунки, можливості і виклики, сильні й слабкі місця – предмет щорічного послання про внутрішнє та зовнішнє становище. 

Читайте також: Послання Президента до Верховної Ради

Як повідомлялося, 12 травня Порошенко підписав розпорядження про підготовку в тримісячний термін проекту щорічного послання до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України. Із цією метою було створено спеціальну робочу групу, якою керував глава Адміністрації Президента Ігор Райнін. За методичне та наукове забезпечення підготовки проекту послання відповідав Володимир Горбулін – радник глави держави, директор Національного інституту стратегічних досліджень. 

Із попереднім зверненням до парламенту Порошенко виступав 6 вересня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-