Гройсман: Цінуємо тверду позицію Брюсселя щодо антиросійських санкцій

Гройсман: Цінуємо тверду позицію Брюсселя щодо антиросійських санкцій

Укрінформ
Україна цінує тверду позицію Брюсселя стосовно необхідності продовження санкцій проти Російської Федерації.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман написав у Facebook.

"Вдячні нашим європейським партнерам за підтримку, цінуємо тверду позицію Брюсселя стосовно необхідності продовження санкцій проти агресора", - написав Гройсман.

Нагадаємо, комітет постійних представників країн-членів при Раді Європейського Союзу в середу продовжив персональні обмежувальні заходи проти російських, кримських посадовців, членів терористичних організацій в ОРДЛО, включаючи найближче оточення президента РФ Володимира Путіна. Обмежувальні заходи, які діятимуть й щодо деяких компаній та установ, продовжено на подальші шість місяців.

Як повідомляв Укрінформ, у березні 2017 року Євросоюз продовжив на подальші півроку – до 15 вересня – дію санкцій проти російських високопосадовців, включаючи оточення Путіна.

Читайте також: Євросоюз продовжив санкції проти Росії

Рішення Ради ЄС стосується російських, кримських, сепаратистсько-терористичних діячів, які причетні до посягання на територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України.

У "чорному списку" – високі представники уряду, Державної думи і Ради федерацій Росії, чиновники Адміністрації російського президента, військові керівники, так звані керівники Криму, донецькі і луганські терористи, а також наближені до Путіна олігархи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-