Москаленко обіцяє Парубію

Москаленко обіцяє Парубію "перепис вольних" до середи

Укрінформ
Голова депутатської групи «Воля народу» Ярослав Москаленко пообіцяв до 6 вересня передати Голові Верховної Ради Андрію Парубію заяви депутатів, які входять до складу групи.

Про це Москаленко заявив 4 вересня на засіданні Погоджувальної ради керівників фракцій та голів комітетів Верховної Ради України.

«Депутатська група «Воля народу» продовжує своє існування і до середи (6 вересня), Андрію Володимировичу, я передам вам заяви тих наших колег, які входять до складу нашої групи», - сказав він.

Читайте також: Парубій сподівається за 2-3 тижні "пройти" всі запропоновані реформи

Як повідомляв Укрінформ, 9 червня Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив про вихід із депутатської групи «Воля народу» народного депутата Сергія Мельничука та, за наполяганням цієї ж групи, оголосив про вихід Олександра Онищенка. Тепер у групі 17 депутатів, тоді як кількість депутатської групи має становити мінімум 19 депутатів. Якщо протягом двох тижнів кількість членів депутатської групи не збільшиться, то, згідно з Регламентом, головуючий на засіданні має оголосити про розпуск групи.

Голова Верховної Ради під час прес-конференції 27 червня наголосив, що депутатська група "Воля народу" ще має час поповнити свій склад, щоб уникнути розпуску.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-