НАЗК про е-декларації Порошенка: конфлікту інтересів немає

НАЗК про е-декларації Порошенка: конфлікту інтересів немає

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами повної перевірки декларацій Президента України Петра Порошенка за 2015 і 2016 роки не виявило конфлікту інтересів та ознак незаконного збагачення.

Про це повідомила прес-служба НАЗК у понеділок, 28 серпня. 

"За результатами перевірки уповноважені особи НАЗК встановили достовірність задекларованих (Порошенком. - Ред.) відомостей у деклараціях за 2015 і 2016 роки. Точність оцінки задекларованих активів відповідає даним, отриманим з наявних джерел. Також не виявлено конфлікту інтересів та ознак незаконного збагачення", - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Кабмін затвердив стратегію комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції

У НАЗК навели перелік реєстрів та автоматизованих інформаційних систем, інформацію з яких використовували під час здійснення повної перевірки декларацій Президента. Водночас Нацагентство повідомило, що Державна фіскальна служба та Головне управління ДФС у м. Києві відмовили у наданні інформації щодо відомостей про суми виплачених доходів суб’єкту декларування та членам його сім’ї за період з 1998 по 2014 рік. Відмову було отримано також від Департаменту превентивної діяльності Національної поліції.

Як повідомляв Укрінформ, Національне агентство з питань запобігання корупції 21 серпня затвердило результати повної перевірки е-декларацій Президента України Петра Порошенка за 2015 і 2016 роки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-