Меттіс: Свободу високо цінують народи, що боролися за незалежність

Меттіс: Свободу високо цінують народи, що боролися за незалежність

Укрінформ
США мають намір посилити відносини з Україною на стратегічному рівні задля підтримки миру та стабільності.

Про це заявив 24 серпня міністр оборони США Джеймс Меттіс перед офіційними переговорами з українським колегою Степаном Полтораком, повідомляє прес-служба Міноборони України.

"Ми бачимо, через які труднощі проходить ваша країна, й у нас є наміри посилити відносини на стратегічному рівні на благо народу України, для підтримки миру та стабільності", - сказав глава Пентагону.

Він також зауважив, що надовго запам'ятає цей день у Києві. "Я буду пам’ятати цей день дуже довго, це святкування Дня Незалежності - нагадування нам, у Америці, що свобода є великою цінністю, яку ніколи не можна сприймати як належне", - сказав Меттіс і зауважив, що свободу високо цінують ті народи, які боролися за незалежність.

У свою чергу міністр оборони України генерал армії Степан Полторак зазначив, що Меттіс на параді мав змогу спостерігати злагодженість українських підрозділів і проходження підрозділу Сполучених Штатів Америки.

Читайте також: США ніколи не приймуть анексію Криму Росією - Меттіс

"Ми задоволені рівнем нашої співпраці з США. Під час зустрічі з паном Джеймсом Меттісом ми плануємо обговорити питання, пов’язані з розширенням двосторонньої співпраці, покращенням взаємодії з питань оборони, військово-технічного співробітництва", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-