Луценко: Сьогодні у Кремлі хтось не один раз перевернувся

Луценко: Сьогодні у Кремлі хтось не один раз перевернувся

Укрінформ
Участь іноземних гостей у заходах з нагоди Дня незалежності в Києві є потужним сигналом про високий рівень підтримки України.

Таку думку генеральний прокурор Юрій Луценко висловив в ефірі «112 Україна», після того, як поспілкувався із співвітчизниками на Майдані Незалежності.

«Сьогоднішній парад, а особливо участь у ньому наших міжнародних союзників є дуже сильним сигналом і для українців, і для того, хто сьогодні у Кремлі не один раз перевернувся», - сказав Луценко.

Читайте також: У Німеччині вимагають пояснень від глави МЗС щодо вечері з Путіним

Нагадаємо, у центрі столиці пройшов парад військ за участю понад 4 тис. українських військових. Тут були присутні підрозділи з різних країн (Великої Британії, Грузії, Канади, Литви, Молдови, Польщі, США, а також знаменні групи Латвії, Румунії, Естонії), більшість із яких - члени Північноатлантичного альянсу також узяли участь у параді.

На урочистості були запрошені закордонні партнери, представники оборонних відомств і 11 делегацій Міністерств оборони країн-партнерів (Грузії, Литви, Латвії, Молдови, Польщі, Румунії, Туреччини, Чорногорії, Естонії, США та Великої Британії).

Гості та мешкані Києві мають можливість ознаймитися із майже 70 одиницями військової техніки, які нині представлені на виставці на Хрещатику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-