Порошенко назвав інформвійну ключовим елементом російської агресії

Порошенко назвав інформвійну ключовим елементом російської агресії

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що ключовим елементом російської агресії є інформаційна війна проти українського народу.

Про це він сказав під час урочистого відкриття радіотелевежі в Бахмутівці Луганської області, де перебуває з робочою поїздкою, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Ключовим елементом російської агресії, російської гібридної війни є інформаційна війна проти українського народу. Перше, по чому цілили російські снайпери, були передавачі, для того, щоб замовчати правду про російську агресію, для того, щоб вживити отруту на окупованій території. Бо вони бояться правди, бо правда є з Україною», - заявив Порошенко.

Читайте також: Президент відкрив телевежу, що покриває мовленням окупований Луганськ

Як повідомлялося, будівництво 134-метрової опори в Бахмутівці Новоайдарського району Луганської області завершилося на початку серпня. Вона дозволить охопити українським мовленням території впритул до лінії розмежування та частину тимчасово окупованих територій - Луганськ, Алчевськ.

Це третя вежа, побудована протягом останніх двох років після Краматорської та Чонгарської. 

За період 2015-2017 рр. від іноземних партнерів залучено понад 60 передавачів, а також одну телевежу. Крім того, для зони АТО за ці роки виділено 57 FМ-радіочастот - це приблизно 30% від усіх частот, що були надані в користування по Україні. Тобто третина радіочастотного ресурсу пішла в Донецьку та Луганську області, а суспільне мовлення отримало в зоні АТО 24 частоти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-