НАЗК погодило ще 8 антикорупційних програм органів державної влади

НАЗК погодило ще 8 антикорупційних програм органів державної влади

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції на засіданні 21 серпня погодило ще 8 антикорупційних програм органів державної влади.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Наразі погоджено антикорупційні програми на 2017 рік Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, Верховного суду України, Херсонської обласної державної адміністрації, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, Державного агентства з питань кіно, Державного агентства рибного господарства, Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері ринків фінансових послуг, та Державної служби статистики", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК позачергово зібралося в новому складі

У НАЗК додали, що таким чином, на сьогодні Нацагентством уже опрацьовано 101 антикорупційну програму органів державної влади, з них погоджено із наданням пропозицій - 66 програм.

Антикорупційні програми, серед іншого, визначають засади загальної відомчої політики щодо запобігання та протидії корупції у відповідній сфері, заходи з їх реалізації, а також з виконання антикорупційної стратегії та державної антикорупційної програми. Програми визначають корупційні ризики у діяльності органу, установи, організації, причини, що їх породжують, умови, що їм сприяють та заходи усунення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-