Меттіс перед українським візитом завітає до Туреччини та Йорданії

Меттіс перед українським візитом завітає до Туреччини та Йорданії

Укрінформ
Міністр оборони США Джим Меттіс під час п'ятиденної поїздки в Європу і на Близький Схід відвідає Україну на День Незалежності, а до цього - Туреччину і Йорданію.

Про це повідомляє сайт Міністерства оборони США.

"Під час цих переговорів секретар переконає наших українських партнерів у тому, що США як і раніше залишаються прихильниками відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, а також зміцнення стратегічного оборонного партнерства між нашими двома країнами", - відзначили в Міноборони. 

Перед візитом Меттіса в Україну, який відбудеться 24 серпня в день Незалежності країни, глава Пентагону відвідає Туреччину, щоб зустрітися з президентом Реджепом Тайіпом Ердоганом, а також главами МЗС і Міноборони. 

Також 21 серпня Меттіс уперше після вступу на посаду прибуде в Йорданію, де зустрінеться з королем Абдуллою II і представником генерального штабу збройних сил Йорданії генералом Махмудом Фрейхатом.

Читайте також: У Порошенка анонсували зустріч із Меттісом на День Незалежності

Як повідомляв Укрінформ, раніше в Адміністрації Президента України повідомляли, що 24 серпня Президент Петро Порошенко проведе переговори з міністром оборони США Меттісом, який відвідає Київ для участі в урочистостях з нагоди Дня Незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-