Гройсман хоче, аби колеги

Гройсман хоче, аби колеги "чиновника-роззяви" засвоїли урок

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман порекомендував голові Чернігівської ОДА Валерію Кулічу самому ухвалити рішення щодо подальшої долі свого першого наступника Леоніда Сахневича, який неуважно слухав главу уряду під час наради, але при цьому пам’ятати, що чиновники мають бути уважним до проблем громадян.

Про це Гройсман сказав сьогодні під час селекторної наради з питань підготовки до майбутнього опалювального сезону у ході робочої поїздки до Миколаївської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це його перший заступник - хай він визначається. Але я вимагаю від усіх керівників, незалежно чи то органи місцевого самоврядування, чи державної влади, людського ставлення до людей і до їхніх проблем. Я б хотів, що усі це для себе зафіксували», - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсмана розлютив чиновник, який "ловив гав" на нараді: Шукайте іншу роботу

Як повідомлялося, інцидент стався 15 серпня у ході всеукраїнської селекторної наради щодо підготовки до нового навчального року у місті Дніпро. Тоді Прем’єр-міністр порекомендував Сахневичу написати заяву на звільнення за те, що той неуважно слухав главу уряду під час селекторної наради.

Зокрема, спочатку Гройсман закликав голів облдержадміністрацій та мерів міст взяти участь у серпневих конференціях освітян і пообіцяв особисто прийти на таку конференцію, а потім перейшов до питань підготовки кадрів у галузях національної економіки, формування бізнес-клімату, взаємодії місцевої влади з підприємцями тощо.

Під час промови він раптово попросив вивести на екран Чернігів та звернувся до представника Чернігівської ОДА, яким виявився перший заступник керівника області Леонід Сахневич, з проханням повторити останні кілька тез із його виступу.

У свою чергу Сахневич зазначив, що Прем’єр-міністр розповідав про серпневі конференції.

“Ви неуважно слухали, що сказав Прем’єр-міністр. Прем’єр-міністр говорив про національну економіку. Я думаю, що Вам треба прийняти рішення і знайти собі іншу роботу. Ви почули мене? Голові адміністрації напишіть заяву про звільнення і шукайте собі іншу роботу, я з Вами працювати не буду”, - обурився Гройсман і додав: “Я говорю про національну економіку, я говорю про дітей у дитячих садочках, Ви сидите, ляси точите”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-