Суд розгляне апеляцію Розенблата щодо застави, браслета і здачі паспортів

Суд розгляне апеляцію Розенблата щодо застави, браслета і здачі паспортів

Укрінформ
Апеляційний суд Києва 17 серпня розгляне апеляційну скаргу народного депутата Борислава Розенблата на ухвалу Солом'янського райсуду Києва щодо обрання йому запобіжного заходу.

Про це інформує прес-служба САП.

«Завтра, 17 серпня 2017 року, о 10:15 у приміщенні Апеляційного суду міста Києва відбудеться розгляд апеляційної скарги народного депутата Борислава Розенблата на ухвалу щодо обрання йому запобіжного заходу Солом'янським районним судом міста Києва», - зазначається у повідомленні.

Водночас повідомляється, що 17 серпня об 11:00 Солом'янський районний суд міста Києва розгляне клопотання прокурорів САП про продовження запобіжного заходу Розенблату, а о 15:00 в тому ж суді відбудеться розгляд клопотання Борислава Розенблата щодо ухвали про обрання запобіжного заходу "в зв'язку з нововиявленими обставинами".

Читайте також: Холодницький дивується, що Розенблат не прийшов по відсуджені документи

Як повідомляв Укрінформ, 18 липня Солом'янський суд призначив депутату Розенблату заставу в 7 млн грн. Також суд зобов'язав його носити електронний браслет із забороною виїжджати з Києва і Житомира без дозволу слідчого. Крім того, депутата зобов'язали здати закордонний паспорт.

Розенблата підозрюють в отриманні хабарів від представника іноземної компанії за сприяння в видобуванні бурштину.

Детективи НАБУ, зокрема, затримали охоронця Розенблата під час одержання 200 тис. дол. хабара, які призначалися депутатові за сприяння ліцензуванню видобування бурштину.

11 липня Верховна Рада підтримала подання про зняття депутатської недоторканності з народного депутата Розенблата, відхиливши клопотання про надання дозволу на його арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-