Тука: Рева не

Тука: Рева не "кровожерливий буржуй", який п'є кров пролетаріату

Укрінформ
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука вважає невиправданою хвилю критики на адресу міністра соцполітики Андрія Реви через його заяву про те, що українці витрачають на їжу 50% доходів, оскільки багато їдять.

Про це Тука написав у Facebook.

«Третій день бачу, як на різних ТВ-каналах завзято "мочать" Андрія Реву. Дещо вже розуміючи в нашій "інформаційній політиці", був переконаний: за тиждень телевізійники знайдуть інший інформаційний привід і залишать Андрія в спокої. Але те, що я бачу/чую зараз - це просто огидно», - написав Тука.

Він запевнив, що не є другом міністра соцполітики та зізнався, що на робочому рівні часто вступає із ним у суперечки.

«Але, повірте, Андрій зовсім не "кровожерливий буржуй", який п'є кров пролетаріату!!! Так, можливо він невдало висловився. Але це не підстава миттєво з людини, яка тягне віз соціальної політики, ліпити образ "упиря на тілі народу", - підкреслив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій.

Читайте також: Прес-секретар Гройсмана прокоментував слова Реви про українців-ненажер

Нагадаємо, під час інтерв'ю на одному з телеканалів Рева припустив, що українці витрачають на їжу 50% від доходів через те, що багато їдять. На його думку, у наших співвітчизників виробилося таке ставлення до харчування через війни та голодомори. "Мій батько все життя вважав пріоритетом добре поїсти. Він вважав, що можна в чомусь собі відмовити, але здорове повноцінне харчування дуже важливе. У наших людей є така історична традиція - голодомори, війни змушували їх ставитися до проблеми харчування не так, як в інших країнах. Я вже мовчу про те, що ставлення до хліба культивувалося в суспільстві", - сказав Рева.

Користувачі соціальних мереж негативно відреагували на таку заяву міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-