НАЗК організувало антикорупційні навчання для понад 1700 слухачів

НАЗК організувало антикорупційні навчання для понад 1700 слухачів

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції у 2016-2017 роках організувало навчання з актуальних питань антикорупційного законодавства для понад 1700 слухачів.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Участь у тренінгах та навчальних заходах Національного агентства з питань запобігання корупції у 2016-2017 роках взяли понад 1700 представників державних органів та органів місцевого самоврядування як центрального, так і місцевого рівнів. За цей період НАЗК провело 43 навчальних заходи для працівників свого апарату та 14 тренінгів для працівників державних органів, посадових осіб місцевого самоврядування і представників інститутів громадянського суспільства", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: За півроку в Україні посадили 121 корупціонера

Тренінги мали на меті підвищення рівня знань і умінь працівників апарату НАЗК, удосконалення практики застосування положень антикорупційного законодавства, вивчення особливостей взаємодії антикорупційних інституцій з органами влади та органами місцевого самоврядування.

Навчання проводились із залученням провідних міжнародних експертів Програми розвитку ООН в Україні, Світового банку, Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), Ради Європи в Україні, Transparency International Україна, Міжнародної фундації виборчих систем в Україні (IFES Україна), Програми «Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні».

Запрошеними тренерами також були фахівці державних органів, зокрема Національного антикорупційного бюро України, Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Національного агентства України з питань державної служби, Генеральної прокуратури України, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національної поліції України, Аудиторської палати України, судді тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-