Заступниця Супрун пішла у відставку

Заступниця Супрун пішла у відставку

Укрінформ
Заступник міністра охорони здоров’я Оксана Сивак подала у відставку.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

"Сьогодні, 9 серпня, Кабінет міністрів України підтримав рішення заступника міністра охорони здоров’я України Оксани Сивак про звільнення", - йдеться в публікації.

Як зазначили у МОЗ, Оксана Сивак працювала на посаді заступника міністра охорони здоров’я з питань європейської інтеграції з вересня 2016 року.

Читайте також: МОЗ доправить на лікування за кордон 47 важкохворих українців

За майже рік її роботи у МОЗ України запрацював Центр громадського здоров’я, на базі Київської обласної клінічної лікарні відкрили державне тренінгово-реабілітаційне відділення, Уряд затвердив концепцію розвитку громадського здоров’я в Україні та реформи служби крові України, а також відбулося ряд змін й у інших важливих напрямках системи охорони здоров’я.

Нагадаємо, що раніше Оксана Сивак працювала консультантом ВООЗ, куратором клінічних досліджень у напрямках онкології, кардіології, ревматології, ендокринології. Також вона була лікарем акушер-гінекологом в Центрі репродуктивного здоров'я Київської міської клінічної лікарні №1 та кординатором громадських медичних проектів в організації "Ініціатива Е+".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-