Справа 2 травня: заступника Авакова вчетверте кличуть на допит

Справа 2 травня: заступника Авакова вчетверте кличуть на допит

Укрінформ
Генпрокуратура знову викликає на допит першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового як свідка у справі про трагічні події 2 травня 2014 року в Одесі.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті відомства.

"Він має дати пояснення стосовно організації тих подій та взаємодії з одеськими правоохоронцями. Ми надіслали йому чотири повістки, але він не з'являється на допити", - зазначив у коментарі Укрінформу керівник Департаменту спецрозслідувань Сергій Горбатюк.

Він уточнив, що Ярового мають намір допитати як свідка у кримінальній справі, порушеній за фактом неналежного виконання обов'язків службовими особами ГУ МВС України в Одеській області під час масових заворушень в Одесі 2 травня 2014 року та захоплення 4 травня будівлі Одеського міського управління ГУ МВС. Крім того, Яровий має розповісти, що йому відомо про перевищення повноважень службовими особами ГУ МВС України в Одеській області, внаслідок чого з ізолятора тимчасового тримання 4 травня 2014 року було незаконно звільнено 63 учасників масових заворушень.

Як відомо, 2 травня 2014 року в Одесі під час масових заворушень загинуло 48 осіб і понад 200 були поранені. Слідство встановило, що заворушення були навмисне сплановані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-