Князєв анонсував зміну формату служби поліції в зоні АТО

Князєв анонсував зміну формату служби поліції в зоні АТО

Укрінформ
Наразі у Нацполіції розробляється план змін у роботі полку поліції «Миротворець». Також у подальшому буде змінено формат несення служби поліцейськими у районі проведення антитерористичної операції.

Про це голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив під час візиту на базу постійної дислокації підрозділу «Миротворець» у м. Боярка на Київщині, інформує Департамент комунікації Нацполіції України. 

Очільник Нацполіції наголосив, що відтепер, окрім патрулювання та виїздів на спецоперації, перед підрозділом поліції «Миротворець» буде стояти більше задач. Їх залучатимуть до більшої кількості операцій, зокрема, що стосуються патрулювання у складі груп швидкого реагування.

Читайте також: Штаб АТО повідомив: бойовики готують теракти проти ОБСЄ

«Він (Князєв. - Ред.) також додав, що в Нацполіції вже розробляють план змін у роботі полку «Миротворець» та прораховують систему координації з іншими підрозділами відповідно до штатного розпису та чинного законодавства. Також буде змінено формат несення служби поліцейськими у районі зони проведення антитерористичної операції, що дозволить вдосконалити роботу поліції на Донеччині та Луганщині», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-