Український уряд не допомагав жодному з кандидатів на виборах у США - посольство

Український уряд не допомагав жодному з кандидатів на виборах у США - посольство

Заява
Укрінформ
Посольство України в Вашингтоні дало офіційну відповідь на заяви глави Білого дому Дональда Тармпа зі звинуваченнями української влади у саботуванні його виборчої кампанії.

У цьому зв'язку, українське дипломатичне відомство розмістило коротку заяву на офіційній твітер-сторінці, повідомляє Укрінформ.

"Відповідально заявляємо: Уряд України не допомагав жодному з кандидатів на виборах 2016. Ми вдячні США за двопартійну підтримку України", - йдеться в заяві.

Як повідомляв Укрінформ, зранку вівторка президент США Дональд Трамп заявив, що генеральному прокурору слід було б провести розслідування стосовно спроб України саботувати його виборчу кампанію.

"Зусилля України саботувати кампанію Трампа "тихо працювали на просування Клінтон". Тож де розслідування генерального прокурора?" - написав нинішній глава Білого дому.

Читайте також: Трамп заявив про спроби України саботувати його виборчу кампанію

Досі незрозуміло, що саме спонукало президента США висловити таку позицію відносно подій минулорічних виборів. Як повідомлялося раніше, на сьогодні зараз у США проводиться низка паралельних розслідувань у ФБР і Конгресі щодо втручання Росії у президентські вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-