САП назвала дату суду щодо нардепа Полякова

САП назвала дату суду щодо нардепа Полякова

Укрінформ
У п’ятницю, 21 липня, суд обиратиме запобіжний захід народному депутату Максиму Полякову, який підозрюється в отриманні хабара.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

"Завтра, 21 липня, о 10:00 у приміщенні Солом’янського районного суду міста Києва відбудеться розгляд клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) про обрання запобіжного заходу народному депутату України Максиму Полякову, який підозрюється у вчиненні дій передбачених ч. 4 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України", - зазначається у повідомленні.

Засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою Київ, Вознесенський узвіз, 10б.

Читайте також: Прокурор – Полякову: Не ховайтесь за лікарняними і прийдіть до НАБУ

Як повідомлялося, 19 червня детективи Національного антикорупційного бюро України за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали 7 осіб, причетних до вимагання та одержання неправомірної вигоди за сприяння іноземній компанії в здійсненні видобутку бурштину в Україні. За версією слідства, злочин вчинено за участю народних депутатів України.

Наразі встановлена ймовірна причетність двох народних обранців – Максима Полякова та Борислава Розенблата.

21 червня 2017 року генеральний прокурор вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт двох народних депутатів - Полякова та Розенблата. 11 липня парламент дав згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Полякова, проте відмовив у наданні згоди на затримання та арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-