Проект

Проект "Малоросія" починає піар-кампанію перед виборами президента РФ - Геращенко

Укрінформ
Народний депутат України Антон Геращенко вважає, що Кремль розробив проект "Малоросія" спеціально перед президентськими виборами у РФ.

Про це він повідомив у Facebook

"18 березня 2018 року в Росії відбудуться чергові вибори президента. Головний кандидат від влади загальновідомий - це Володимир Путін. Будуть і інші - Олексій Навальний, може, Гіркін. Якщо доживе, звичайно... Жодного іншого підгрунтя у цієї безглуздої заяви, крім початку чергової піар-кампанії по одурманенню свідомості нещасних росіян перед президентськими виборами, немає", - написав Геращенко.

Читайте також: Заяву Захарченка про “Малоросію” треба аналізувати медикам - Айвазовська

Він пояснив, що тема майбутнього українського Донбасу, окупованого в результаті російської агресії, буде однією з головних тем виборчої кампанії.

"Гіркін та інші ультраправі російські маргінальні діячі публічно й агресивно критикують Путіна за те, що він не завершив повний розгром української хунти і не приєднав до Росії частину окупованого Донбасу на правах ще одного суб'єкта федерації, як Крим. Передбачивши це, політтехнологи Кремля розробили план з ребрендингу проекту "Ново-Малоросії", який сьогодні і озвучив їхній балакучий песик Захарченко-Шариков", - написав Геращенко.

Як повідомлялося, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко заявив про створення нової держави "Малоросія". На сайті донецьких бойовиків йдеться, що рішення нібито ухвалили представники "ДНР", "ЛНР" і 19 регіонів України".

Водночас у так званій "ЛНР" заявили, що не брали участі у "засіданні зі створення Малоросії" і не будуть входити до цієї "держави".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-