Рада розглядає подання ГПУ на Добкіна

Рада розглядає подання ГПУ на Добкіна

Укрінформ
ВР почала розгляд трьох подань Генпрокуратури щодо дозволу на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту нардепа від Опоблоку Михайла Добкіна. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, наразі перед нардепами виступив генпрокурор Юрій Луценко та розповів суть обвинувачень щодо Добкіна. 

Як повідомляв Укрінформ, 12 липня Регламентний комітет Верховної Ради України визнав подання ГПУ про дозвіл на притягнення до відповідальності нардепа від Оппоблоку Михайла Добкіна достатньо обгрунтованим. Щодо затримання, комітет вважає подання законним, але не достатньо обгрунтованим та вмотивованим, а подання на арешт Михайла Добкіна члени комітету визнали необгрунтованим. 

Читайте також: Під Радою “законсервували” Добкіна і вимагають його арешту

Як повідомляв Укрінформ, 29 червня генпрокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна. 

Добкін звинувачується у тому, що він за попередньою змовою з групою осіб, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем на користь двох житлово-будівельних кооперативів, сприяв у заволодінні цими двома ЖБК - «Авантаж» і «Житлобуд - 1» , - 77, 8 га земельних ділянок Харкова, завдавши збитки бюджету по оціночній вартості на понад 226 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-