Недоторканні нардепи: Пинзеник каже, що не хоче займатися

Недоторканні нардепи: Пинзеник каже, що не хоче займатися "футболом"

Укрінформ
Можливе повторне внесення Генпрокуратурою подань на народних депутатів, щодо яких було ухвалене рішення в сесійній залі парламенту, є недоречним.

Про це заявив журналістам перший заступник голови Комітету Верховної Ради  з питань регламенту та організації роботи парламенту Павло Пинзеник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вносити подання - це право генерального прокурора... Моя особиста точка зору полягає в тому, що такі повторні подання були би недоречними, оскільки якщо вони будуть вноситися з тих же мотивів, з тих же самих підстав і з таких же обставин, то Верховна Рада з цього приводу свою думку вже висловила. Як на мене, це не є хорошою ознакою співпраці між законодавчим органом і прокуратурою - займатися таким футболом", - заявив він.

Читайте також: Луценко обіцяє особисто вручити підозри Полякову і Розенблату

Як повідомлялося, напередодні Рада не підтримала подання ГПУ стосовно притягнення до кримінальної відповідальності депутатів Євгена Дейдея та Андрія Лозового. Також парламентарії відмовилися надати згоду на затримання і арешт Максима Полякова та Борислава Розенблата.

Генпрокурор Юрій Луценко після цього заявив про наміри внести повторні подання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-