Полторак дав два тижні, щоб підтягнули

Полторак дав два тижні, щоб підтягнули "хвости" з реформ

Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак поставив двотижневий строк на завершення всіх заходів з реформ, запланованих на 2017 рік.  

Про це він заявив під час засідання Комітету реформ Міністерства оборони та Збройних сил України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я даю буквально два тижні для того, щоб ми завершили неузгоджені питання і завершили роботу по виконанню на 100% всіх заходів, які були встановлені і перенесені з 2016 року на 2017 рік", - сказав Полторак.

За словами глави оборонного відомства, пріоритетними завданнями на майбутнє є зміцнення кадрового потенціалу Міністерства оборони та професіоналізація Збройних сил України, подальше впровадження планування на основі спроможностей з максимально ефективним використанням наявних ресурсів та їх вчасним поповненням, набуття Збройними силами України критеріїв НАТО і досягнення ними сумісності зі ЗС держав-членів Альянсу.

Читайте також: Полторак розповів британському колезі про реформу армії

Полторак також відзначив важливість відродження вітчизняного оборонно-промислового комплексу і постачання до ЗСУ новітніх зразків озброєння та військової техніки, а також здійснення необхідних заходів, спрямованих на протидію існуючим та потенційним загрозам.

У заході взяли участь голова Представництва НАТО в Україні, директор Офісу зв’язку НАТО Александер Вінніков, іноземні радники при Міністерстві оборони та Генеральному штабі ЗСУ, народні депутати України, керівники структурних підрозділів оборонного відомства, представники вітчизняних силових структур, Проектного офісу реформ МОУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-