Порошенко про ратифікацію асоціації: З 1 вересня - новий етап шляху до ЄС

Порошенко про ратифікацію асоціації: З 1 вересня - новий етап шляху до ЄС

Укрінформ
Із завершенням процесу ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС з 1 вересня розпочнеться якісно новий етап шляху України до Європейського Союзу.

Про це заявив на своїй сторінці у Facebook Президент України Петро Порошенко, коментуючи ратифікацію Угоди про асоціацію.

“З 1 вересня 2017 року розпочнеться якісно новий етап нашого шляху до Європейського Союзу. Це - етап глибинних та всеохоплюючих реформ, який вимагатиме максимальних зусиль та об'єднання всіх гілок української влади, бізнесу, громадянського суспільства заради побудови кращого європейського майбутнього для українського народу. І на цьому шляху нам допомагатиме і Європейський Союз, і увесь цивілізований світ”, - написав Порошенко.

Він додав, що вже завтра українська влада разом з лідерами ЄС скоординує  в Києві під час саміту Україна-ЄС “як забезпечити максимально ефективне і швидке досягнення мети, закладеної в Угоді, і перейти на новий етап нашого партнерства”.

Читайте також: ЄС виступає за розширення перемир'я на всю територію Сирії

“Угода про асоціацію була однією з ключових вимог і сподівань Євромайдану. І я радий, що ми разом спільними зусиллями змогли її досягнути. А Кремль, який мобілізував всі свої ресурси проти Угоди про асоціацію, цинічно порушив міжнародне право, розпочав агресію проти України, зазнав чергової поразки”, - підкреслив Президент.

“Переконаний, ми переможемо. Україна обов'язково буде в сім'ї європейських народів - і в ЄС, і в НАТО. Єднаймося і змінюймо країну!”, - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Євросоюз остаточно завершив процедуру ратифікації угоди про асоціацію з Україною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-