Порошенко пропонує НАТО створити новий Трастовий фонд для України

Порошенко пропонує НАТО створити новий Трастовий фонд для України

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко запропонував НАТО створити новий Трастовий фонд, який має сприяти створенню в Україні національної мережі закладів для психологічної реабілітації учасників бойових дій та членів їх сімей.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на прес-конференції за результатами засідання Комісії Україна-НАТО, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми також обговорили питання реалізації спільних проектів співпраці в рамках Трастових фондів НАТО для України, зокрема, можливості їх подальшого фінансового наповнення та розширення напрямків практичної взаємодії між Україною та НАТО з використанням Трастових фондів. Я запропонував започаткувати новий Трастовий фонд, який має сприяти створенню в Україні національної мережі закладів для психологічної реабілітації учасників бойових дій та членів їх сімей”,- сказав він.

Читайте також: Україна та НАТО готові і далі зміцнювати оборонне партнерство - Порошенко

Президент висловив подяку генсеку НАТО та усім країнам-членам Альянсу за “вкрай важливий” візит до Києва, нагадавши, що останній такий візит був у 2008 році.

Порошенко підкреслив, що сьогоднішня зустріч засвідчила послідовну підтримку України з боку НАТО, а також незмінну солідарність і єдність з боку Альянсу з Україною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-