Порошенко: Інвестиції в безпеку України - це інвестиції в безпеку НАТО

Порошенко: Інвестиції в безпеку України - це інвестиції в безпеку НАТО

Укрінформ
Президент Петро Порошенко запевняє, що Україна до 2020 року досягне стандартів Організації Північноатлантичного договору.

Про це він заявив на спільному брифінгу з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Практичним проявом нашої рішучості є масштабні й фундаментальні реформи, які здійснюються протягом останніх трьох років. Вони вже демонструють відчутні результати - ми створили дієздатні Збройні сили і зараз формуємо сучасні безпекові структури. Ми продовжуватимемо докладати активних зусиль для всього комплексу реформ, у тому числі і в секторі оборони й безпеки з тим, щоб досягнути до 2020 року відповідних стандартів НАТО", - сказав Порошенко.

Читайте також: Столтенберг: Очевидно, що режим "тиші" на Донбасі не виконується

Він також наголосив, що за допомогою НАТО вдасться побудувати стабільну й міцну незалежну і демократичну Україну, яка, у свою чергу, буде, за його словами, запорукою євроатлантичної безпеки.

"Я переконаний, що інвестиції в безпеку України - це вигідна інвестиція в безпеку НАТО та її країн-членів", - підкреслив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-