У резолюції ПА ОБСЄ Росію визнали “матір'ю гібридних військ на Донбасі”

У резолюції ПА ОБСЄ Росію визнали “матір'ю гібридних військ на Донбасі”

Укрінформ
Резолюція Парламентської асамблеї ОБСЄ на підтримку територіальної цілісності України стане додатковим аргументом на переговорах щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це написала у Facebook представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

"Важливі рішення. Величезна робота української парламентської делегації - голови Артура Герасимова, колег Ольги Бєлькової, Ігоря Попова. Реально, молодці, добре попрацювали. І будьте впевнені, на наступній зустрічі в Мінську, коли ОРДЛО будуть укотре істерити і вимагати від української делегації відповіді, "кто же оккупировал Донбасс", ми попросимо координаторів ОБСЄ, які представляють цю шановну організацію, апелювати до конкретного рішення ПА ОБСЄ, резолюції, прийнятої у Мінську, до речі. Резолюції, де РФ визнана агресором, окупантом і матір'ю гібридних військ на Донбасі. ... Резолюції ПА ОБСЄ - тепер наш додатковий важель", - зазначила вона.

Читайте також: ПА ОБСЄ прийняла Мінську декларацію

Як повідомлялося, Парламентська асамблея ОБСЄ ухвалила резолюцію "Відновлення суверенітету і територіальної цілісності України". Документ ініційований українською делегацією.

Фото: РІА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-