Гройсман назвав ефективним візит до Британії

Гройсман назвав ефективним візит до Британії

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман вважає, що візит очолюваної ним урядової делегації до Великої Британії був ефективним.

Про це він сказав журналістам у Лондоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вважаю, що маємо позитивні результати цієї поїздки. Маємо плани щодо поглиблення співпраці з Великою Британією, і в рамках конференції з питань реформ в Україні ми ще більше об’єднали світ навколо подій та реформ у нашій державі", - сказав Гройсман.

За його словами, у Лондоні представники делегації ще раз пересвідчилися в тому, що світ позитивно оцінює зміни в Україні.

"Я багато чув від міжнародних колег, що такого, що зробила Україна за три роки в таких дуже важких умовах, ніхто не робив до нас. Ми втрималися та стабілізували ситуацію в Україні, зупинили економічне падіння, перейшли до зростання. І зараз треба пришвидшувати реформи, у мене немає сумнівів у цьому", - зауважив Прем’єр-міністр.

Керівник уряду нагадав, що під час нинішнього візиту мав зустріч з британським прем’єром Терезою Мей, а також із президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті. Крім того, Гройсман узяв участь у засіданні Ради директорів ЄБРР. "Я думаю, що після цієї зустрічі наші можливості будуть набагато кращими", - додав глава уряду.

На його переконання, була дуже важливою конференція з питань реформ в Україні. "Сама конференція відбулася вперше. Ми довго до цього йшли, щоб створити майданчик оцінки ситуації в Україні, об'єднання зусиль міжнародного співтовариства щодо підтримки змін, які відбуваються в нашій країні", - зазначив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Гройсман подякував Джонсону та всім друзям України за підтримку

Українська делегація складалася з 15 осіб. Зокрема, до Лондона разом із Гройсманом прибули віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр КМУ Олександр Саєнко, міністр фінансів Олександр Данилюк, глава МЗС Павло Клімкін, міністр юстиції Павло Петренко, міністр оборони Степан Полторак, міністр соцполітики Андрій Рева, міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун та інші посадовці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-