НАЗК назвало посади з високим корупційним ризиком. На першому місці – глава АП

НАЗК назвало посади з високим корупційним ризиком. На першому місці – глава АП

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило переліки посад, пов’язаних з високим та підвищеним корупційним ризиком, де на першому місці значаться посади глави Адміністрації Президента і його заступників.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Рішенням НАЗК Перелік посад з високим та підвищеним рівнем корупційних ризиків від 17 червня 2016 року № 2 скасовано. Наразі є два окремі переліки: з високим корупційним ризиком для здійснення окремих цілей, визначених статтею 50 (щодо повної перевірки декларацій), та підвищеним корупційним ризиком для здійснення окремих цілей, визначених статтею 56 (щодо проведення спеціальної перевірки) ЗУ «Про запобігання корупції", - йдеться у повідомленні.

У НАЗК поінформували, що проект рішення погодили без зауважень Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Фонд державного майна України, а Громадська рада при Національному агентстві провела його експертизу і рекомендувала ухвалити. 

Читайте також: НАЗК оголосило початок перевірки ще 27 декларацій посадовців

Департамент організації роботи із запобігання та виявлення корупції НАЗК направив рішення про затвердження переліків на державну реєстрацію до Міністерства юстиції.

У переліку посад з високим корупційним ризиком, з яким можна ознайомитися на сайті НАЗК, перші місця посідають посади глави Адміністрації Президента та його заступників, керівників та заступників керівників структурних підрозділів у складі самостійних структурних підрозділів центрального апарату Національного банку України, а також керівників та заступників керівників самостійних структурних підрозділів територіальних управлінь Державної судової адміністрації.

Фото: http://www.doroga.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-