Україна та Британія виходять на новий рівень співробітництва - Гройсман

Україна та Британія виходять на новий рівень співробітництва - Гройсман

Укрінформ
Україна та Велика Британія виходять на новий рівень співробітництва, і Київ відчуває підтримку як на урядовому, так і на парламентському рівні.

Про це заявив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час зустрічі із головою та членами багатопартійної парламентської групи зв’язків парламенту Великої Британії з Верховною Радою України у Лондоні, зазначається на Урядовому порталі.

"Сьогодні відбулася Конференція про реформи в Україні, учора відбулася моя зустріч з Прем’єр-міністром Терезою Мей. Як колишній спікер парламенту, вважаю, що група міжпарламентських зв'язків є добрим каналом взаємодії на парламентському рівні і координації спільних дій. Ми відчуваємо вашу принципову, постійну підтримку. Ми вважаємо, що зараз ми виходимо на новий рівень (співробітництва)", - сказав Гройсман.

Читайте також: Міжнародні партнери високо оцінили план реформ в Україні - Гройсман

Прем’єр-міністр розповів членам міжпарламентської групи про основні реформи, що здійснює уряд України, і досягнуті зрушення, зокрема у сфері боротьби з корупцією, державних електронних закупівель, публічності державних реєстрів, системі е-декларування.

"Реформи йдуть, Україна змінюється, економіка відновлюється. Це треба підсилювати, і я вдячний вам за вашу підтримку", - наголосив глава українського уряду.

У ході розмови сторони також торкнулися ситуації на Донбасі. Гройсман поінформував британських парламентаріїв про щоденні обстріли і необхідність протистояти викликам не лише військової агресії, а й енергетичної, економічної та інформаційної.

"Ми маємо серйозний виклик. Підтримуючи, допомагаючи Україні, ми усі разом рятуємо демократичний світ", - підкреслив Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-