Фріланд - Гройсману: Дуже приємно бачити успіхи України

Фріланд - Гройсману: Дуже приємно бачити успіхи України

Фото
Укрінформ
Україна та Канада мають перспективи щодо подальшого поглиблення відносин.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив у четвер на зустрічі з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд у Лондоні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Мені дуже приємно, що сьогодні наша зустріч відбувається тут, в Лондоні. Україна - великий друг Канади. Ми змогли відкрити нову сторінку наших двосторонніх відносин (ЗВТ - ред.) Зараз ми покладаємо велику надію на нашу спільну роботу, на успіхи нашого подальшого зближення», - сказав Гройсман.

Він також подякував Канаді за принципову позицію щодо агресії Росії проти України. «Хочемо відзначити, що ваша позиція дуже важлива для нас. Україна є і буде залишатися надійним партнером Канади», - наголосив Прем’єр-міністр.

У свою чергу Христя Фріланд наголосила, що Канада пишається можливістю підтримувати Україну і бачить великі можливості для розвитку двосторонніх відносин.

"У Канаді ми бачимо наші відносини з Україною не як політичне ставлення якоїсь партії, а як ставлення нашої країни до вашої країни. Ми раді бачити успіхи України і ми горді, що можемо підтримувати Україну", - сказала Фріланд. 

Вона додала, що бачить значні перспективи розвитку двостороннього співробітництва, зокрема, в економіці. "Ми бачимо зараз багато можливостей, всі реформи, які ви втілюєте, відкривають багато можливостей до співпраці, в тому числі в економічній сфері», - додала Фріланд.

Читайте також: На діловому форумі у Лондоні йтиметься про майбутнє України - Гройсман

Гройсман подякував Канаді за підтримку.

Як відомо, Гройсман 5-7 липня перебуває з візитом у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, де бере участь у важливих зустрічах, а також у роботі Конференції з питань реформ в Україні. 

Фото: Владислав Мусієнко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-