Саєнко у Лондоні презентує реформу держуправління в Україні

Саєнко у Лондоні презентує реформу держуправління в Україні

Укрінформ
Міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко під час робочого візиту з урядовою делегацією до Лондона  планує презентувати реформу державного управління в Україні.

Про це він написав у Facebook.

“6 липня у складі Урядової делегації на чолі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом перебуватиму в Лондоні. Беремо участь в Конференції, присвяченій реформам в Україні. Будемо дискутувати з представниками урядів провідних країн, вивчатимемо досвід наших міжнародних партнерів”, - зазначив урядовець.

Саєнко підкреслив, що основна мета його участі в цьому візиті - презентувати реформу державного управління в Україні, “показати міжнародній спільноті, як ми просунулися вперед за 2016-2017 роки, почути поради та обмінятися думками щодо викликів і загроз, шляхів їх подолання”.

Водночас він розповів, що наразі в Україні триває реформа міністерств, іде підготовка до рекрутингу 1000 реформаторів, які мають прийти на конкурси восени.

Читайте також: Гройсман у Британії візьме участь у конференції з питань реформ в Україні

Як повідомляв Укрінформ, 5-7 липня українська урядова делегація на чолі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом перебуватиме з робочим візитом у Лондоні.

Запланована зустріч Глави уряду з Прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей.

Також у програмі значиться участь Гройсмана у засіданні Ради директорів ЄБРР та проведення Конференції з питань реформ в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-