Комітет Ради сподівається розглянути подання на Добкіна до канікул

Комітет Ради сподівається розглянути подання на Добкіна до канікул

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань Регламенту та організації роботи парламенту може розглянути наступного тижня подання Генеральної прокуратури про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна.

Про це журналістам повідомив перший заступник голови комітету Павло Пинзеник.

"Якщо він (Добкін - ред.) дійсно скористається всім цим часом, значить, у нас буде наступний тиждень, який призначений для роботи у пленарному режимі, для того, щоб провести засідання комітету і розглянути це питання. Потім у нас, якщо ви добре пам’ятаєте, розпочинаються літні канікули, і є сумніви щодо того, що ми встигнемо. Але я думаю, що на наступному тижні таке засідання комітету мало би бути проведено», - сказав він.

Читайте також: Комітет Ради не може сказати, коли розгляне подання на Добкіна

Пинзеник додав, що Добкін у понеділок, 3 липня, був поінформований про подання Генпрокуратури і мав ознайомитися з текстом. Від цього часу розпочинається 5-денний термін, після чого може відбутися засідання Регламентного комітету.

Як повідомляв Укрінформ, 29 червня генпрокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про надання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-