МЗС подякувало Євросоюзу за продовження санкцій проти Росії

МЗС подякувало Євросоюзу за продовження санкцій проти Росії

Укрінформ
МЗС України висловило вдячність Євросоюзу за рішення продовжити на шість місяців економічні та секторальні санкції ЄС проти Російської Федерації. 

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Ми вдячні за рішення ЄС продовжити на наступні шість місяців, до 31 січня 2018 року, економічні та секторальні санкції проти РФ у зв’язку з відсутністю прогресу в імплементації Москвою Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

У МЗС зазначили, що високо цінують єдність і солідарність ЄС з Україною у протистоянні російській агресії та дипломатичні зусилля, які докладаються міжнародною спільнотою для відновлення територіальної цілісності держави.

"Розраховуємо на незмінність підходів ЄС у питанні санкційної політики, зокрема, що стосується прив’язки дії обмежувальних заходів до припинення агресії та повного виконання Мінських домовленостей як ефективного інструменту для спонукання РФ виконувати свої зобов’язання. Сподіваємося, що у вересні 2017 року будуть продовжені також індивідуальні санкції проти осіб у зв’язку з діями, які підривають територіальну цілісність та суверенітет України", - резюмували у зовнішньополітичному відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-