Вибухи в містах доводять, що маємо справу з підтримуваним РФ тероризмом - Фріз

Вибухи в містах доводять, що маємо справу з підтримуваним РФ тероризмом - Фріз

Укрінформ
Вибухи в українських містах доводять світові, що Україна має справу з тероризмом, організованим і підтримуваним Росією.

Про це написала у Facebook народний депутат від Блоку Петра Порошенка, голова української Парламентської делегації в ПА НАТО Ірина Фріз. 

"Вибухи в українських містах остаточно доводять міжнародній спільноті, що Україна має справу з тероризмом, організованим, фінансованим та підтримуваним Росією", - зазначила вона.

Фріз додала, що це вже не перший випадок зазіхання на життя військовослужбовця України, що пов'язане з його службою та виконанням завдань. За її словами, відповідальність за це має бути максимально жорсткою та невідворотньою.

Депутат також наголосила, що підрив автівки в Києві з військовослужбовцем МО України у вівторок ставить питання негайного прийняття законопроекту №1174, що встановлює відповідальність за злочини проти військовослужбовців та членів їх родин у зв'язку з виконанням службових обов'язків. "Він був прийнятий у першому читанні 16 червня 2015 (!) року та готовий до розгляду у другому читанні та в цілому", - підкреслила вона. 

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок вибуху автомобіля Mercedes 27 червня в Києві загинув співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал, постраждали випадкові перехожі - літній чоловік і дівчина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-