Сироїд з-під Адміністрації Президента забрала

Сироїд з-під Адміністрації Президента забрала "швидка"

Укрінформ
Заступника Голови Верховної Ради Оксану Сироїд, яка голодує разом із лідером фракції "Об'єднання "Самопоміч" Олегом Березюком та нардепом з цієї ж фракції Тарасом Пастухом під Адміністрацією Президента, госпіталізували. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив лідер фракції "Самопоміч" журналістам у коментарі, який транслював канал "112.Україна".

"Сьогодні вранці, коли медики наші обстежували нас, у Оксани далі залишався низьким цукор 2,9. Брадикардія, тобто дуже низьке серцебиття, зниження артеріального тиску, і розпочалися такі неприємні відчуття, болі, які нагадують порізуючі, тобто загострення панкреатиту. Тому ми просили Оксану Іванівну і переконали її, що не варто так ризикувати при таких дуже низьких загрозливих показниках, і вона погодилася. Ми викликали “швидку”, державну, і вона поїхала в лікарню", - пояснив Березюк.

Про свій стан здоров'я та колеги Тараса Пастуха Березюк зазначив: "Нижче нижчої межі норми всі показники". 

Як повідомлялося, лідер фракції "Самопоміч" Березюк у понеділок, 19 червня, оголосив голодування через проблему із вивезенням сміття зі Львова, згодом до нього приєднався член фракції Тарас Пастух та заступник голови ВР Оксана Сироїд

Фото: 24tv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-