Гройсман: Нам би 226 голосів, за рік отримаємо нову країну

Гройсман: Нам би 226 голосів, за рік отримаємо нову країну

Укрінформ
Правильна вибудова урядових комунікацій та донесення суті державних рішень до громадян є важливим завданням, виконання якого дасть змогу вже за рік отримати нову країну.

Про це сказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час Першого Всеукраїнського форуму фахівців у сфері урядових комунікацій "Єдиний голос", повідомляє Урядовий портал.

«Комунікації - це дуже важливо, і дуже важливо говорити про реформи правильно. ... Ми працюємо для людей і маємо доносити їм суть наших рішень. Я завжди говорю: нам би 226 голосів (у парламенті), правильні комунікації (в частині інформування людей), і за рік ми отримаємо нову країну», - сказав глава уряду.

Перший Всеукраїнський форум фахівців у сфері урядових комунікацій "Єдиний голос" організовано Департаментом інформації і комунікацій з громадськістю Секретаріату уряду на чолі з Дмитром Столярчуком. Він об'єднав близько 200 керівників прес-служб та комунікаційних підрозділів центральних органів влади та органів місцевого самоврядування з усіх регіонів країни.

Урядова комунікаційна стратегія “Єдиний голос” започаткована восени 2016 року командою Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ. «Єдиний голос» об’єднав зусилля комунікаційних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади з метою донесення до суспільства змісту і важливості реформ, які впроваджує уряд. Стратегія реалізується одразу за декількома напрямками: координація діяльності комунікаційних підрозділів міністерств і відомств, проведення спільних інформаційно-комунікаційних кампаній з метою роз’яснення і популяризації урядових реформ, тренінги і навчання з метою підвищення кваліфікації фахівців прес-служб і комунікаційних підрозділів органів виконавчої влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-