Довгий запевняє, що за мандатом не ховатиметься

Довгий запевняє, що за мандатом не ховатиметься

Укрінформ
Народний депутат Олесь Довгий заявив, що якщо у прокуратури є до нього якісь питання, він сам попросить колег по парламенту проголосувати за зняття з нього недоторканості.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Претензії правоохоронних органів коментувати не буду, адже ніяких офіційних документів ні від київської прокуратури, ні від САП не надходило. Дізнався про все, що відбувається, зі ЗМІ. Скажу поки що лише одну річ - ніколи не ховався за депутатським імунітетом. Ішов на вибори, обирався до парламенту не заради недоторканості. І, через два з половиною роки після виборів, продовжую відкрито і чесно дивитись в очі своєму виборцю», - написав він.

Нардеп наголосив, що йому «нічого боятись і нічого приховувати».

«Якщо у прокуратури є до мене питання - я сам попрошу моїх колег по парламенту проголосувати за подання, яке нібито вніс Холодницький. Дискутувати зі слідством через фейсбук не збираюсь. З представниками прокуратури зустрінемось у суді», - додав Довгий.

Як повідомлялося, Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підписав подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Олеся Довгого та направив це подання до генерального прокурора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-