Порошенко подякував Кісці за підтримку України

Порошенко подякував Кісці за підтримку України

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко висловив щиру подяку своєму колезі президенту Словаччини Андрею Кісці за дружню позицію та підтримку України.

Про це він повідомив у Тwitter.

"Вдячний Президенту Словаччини за підтримку української територіальної цілісності і реформ. Це позиція справжнього друга і партнера!" - написав Порошенко.

У свою чергу, Президент Словацької Республіки Андрей Кіска привітав українців із запровадженням безвізового режиму з Євросоюзом, повідомляє прес-служба глави Української держави.

 «Іноді мрії стають реальністю», - сказав він.

Кіска додав, що як Президент країни, яка в минулому входила до соціалістичного блоку країн, дуже добре розуміє, наскільки повернення до європейської родини є великою мрією.

Президент Словаччини зазначив, що Україна провела багато реформ і продовжує рухатися вперед: підписано Угоду про асоціацію, запроваджено безвізовий режим. Він запевнив у подальшій підтримці Словаччиною України на її шляху до Європи.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні проходять урочистості з нагоди запровадження безвізового режиму між Україною та країнами Шенгенської зони. На українсько-словацькому кордоні в таких урочистостях узяли участь Петро Порошенко та Андрей Кіска.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-