Парубій відкрив Раду, у залі 357 нардепів

Парубій відкрив Раду, у залі 357 нардепів

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив пленарне засідання українського парламенту у четвер.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, в залі зареєструвалися 357 нардепів.

Як відомо, ВР сьогодні планує розглянути два урядові законопроекти щодо медичної реформи, а також два альтернативні до них від народного депутата Олега Мусія. 

Зокрема, Рада може ухвалити законопроект "Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів" та проект закону про внесення змін до Бюджетного кодексу (в рамках медреформи).

Крім того, на сьогодні у парламенті запланований розгляд проекту закону про Конституційне провадження; законопроекту про Фонд енергоефективності; проекту закону щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку.

Також у порядку денному є низка питань щодо податкової та митної політики, серед яких законопроект про внесення змін до Закону України "Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів" щодо посилення адаптаційної спроможності та поетапного запровадження в Україні міжнародних екологічних вимог до транспортних засобів; проект закону про аудиторську діяльність; законопроект про внесення змін до Митного кодексу України щодо уніфікованої митної квитанції.

Крім того, народні депутати сьогодні можуть ухвалити проект постанови про Звернення до Європейського Парламенту щодо запровадження додаткових торговельних преференцій ЄС товарам, походженням з України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-