У САП поки немає доказів тиску нардепа Кононенка на Абромавичуса

У САП поки немає доказів тиску нардепа Кононенка на Абромавичуса

Укрінформ
Слідством поки не встановлено, чи здійснювався незаконний вплив з боку першого заступника лідера фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка на екс-міністра економічного розвитку Айвараса Абромавичуса.

Про це керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив в інтерв'ю телеканалу ТСН.

"Доказів, які свідчать про те, що він (Кононенко - ред.) вчинив ті чи інші злочини, слідством не було здобуто. Але в нас було здобуто достатньо даних про те, що така особа грунтовно підозрюється у вчиненні саме цього злочину. Все просто. Слідство, у тому числі і з допитів, на цій стадії ми не здобули жодних доказів, які свідчили б, що вплив Кононенка був. Зі слів, зокрема, потерпілих та інших - ми цього не почули. На жаль, а, може, й на щастя. Але ми не можемо просто прив'язувати людину, тому що комусь так треба. Якщо є підстави, то ми будемо допитувати", - сказав Холодницький.

Як повідомлялося, НАБУ 3 лютого 2016 року зареєстровано кримінальне провадження за фактами, озвученими екс-міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавичусом, щодо нібито можливого втручання в роботу МЕРТ з боку першого заступника лідера фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка та деяких інших народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-