Гройсман - міністрам: Хто не впорався з євроінтеграцією - той слабак

Гройсман - міністрам: Хто не впорався з євроінтеграцією - той слабак

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що у питаннях виконання вимог Угоди про асоціацію Україна-ЄС має бути персональна відповідальність міністрів.

Про це він заявив під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Тут питання персональної відповідальності міністрів має надзвичайно важливе значення. Хто не впорався, той просто не має необхідних компетенцій для того, щоб виконувати ці завдання. Хто не впорався з європейською інтеграцією і з виконанням плану у своїх компетенціях, той слабак! Треба собі про це написати на своєму робочому кабінеті”, - сказав Глава уряду і додав, що ті, хто не справляється з євроінтеграційними завданнями, є “професійними слабаками”.

Разом з тим він висловив переконання, що кожен із нинішніх міністрів здатен на досягнення, потрібна тільки відповідальність.

Гройсман також сподівається, що Україна виконає всі зобов’язання в рамках Угоди про асоціацію з ЄС, питання тільки в ефективності й швидкості.

Прем’єр-міністр також звернувся до віце-прем’єр-міністра з питань європейської інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе з проханням посилити контроль за дотриманням графіку виконання вимог, передбачених Угодою про асоціацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-