Парубій їде до Грузії на сесію ПА НАТО

Парубій їде до Грузії на сесію ПА НАТО

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій 29-30 травня перебуватиме з візитом у Грузії з метою участі у Пленарному засіданні весняної сесії ПА НАТО.

Про це повідомляє сайт Верховної Ради. 

"Програмою візиту передбачено проведення двосторонніх та тристоронніх зустрічей, зокрема, з Президентом ПА НАТО Паоло Аллі, Головою парламенту Грузії Іраклієм Кобахідзе, з Президентом Грузії Георгієм Маргвелашвілі, з Прем’єр-міністром Грузії Георгієм Квірікашвілі та з Католикосом-Патріархом всієї Грузії Іллею ІІ. Заплановано виступ Голови Верховної Ради України А.Парубія з доповіддю на Пленарному засіданні сесії ПА НАТО, участь у дебатах та голосуванні за проект Декларації щодо підтримки Євро-Атлантичної інтеграції Грузії. Передбачено Спільну заяву Голови Верховної Ради України А.Парубія та Президента ПА НАТО П.Аллі", - зазначається у повідомленні.

Також Голова українського парламенту разом з Головою парламенту Грузії зроблять заяву для преси та покладуть квіти до Монументу Героїв.

У роботі сесії візьмуть участь: керівник депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Грузією Хвича Мепарішвілі, Надзвичайний і Повноважний посол України в Грузії Ігор Долгов, голова Постійної делегації Верховної Ради України у ПА НАТО Ірина Фріз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-