Трамп розглядає варіанти посилення тиску на Росію – представник адміністрації

Трамп розглядає варіанти посилення тиску на Росію – представник адміністрації

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп розглядає варіанти посилення тиску на Росію через її агресію проти України, поки Москва не виконає Мінських домовленостей та не припинить окупації Криму.

Про це заявив у п'ятницю директор Національної економічної ради Білого дому Гері Кон, повідомило інформагентство Bloomberg.

"Ми не зменшимо санкції щодо Росії. Скоріше навпаки, ми розглядаємо те, як бути більш жорсткими по відношенню до Росії", - зауважив представник адміністрації Білого дому.

Таким чином, він підтвердив позицію, озвучену раніше адміністрацією, що Сполучені Штати вимагатимуть від Росії повної імплементації Мінських угод та звільнення українського Криму.

"Президент має намір продовжувати чинність санкцій, і я думаю, президент дав чітко зрозуміти, як росіяни могли б добитися, щоб санкції були послаблені, і як, щоб вони були скасовані", - зауважив Кон.

Раніше в п'ятницю Гері Кон заявив, що Трамп поки не прийняв рішення, що робити із санкціями проти Росії.

Економічний радник президента Трампа виступив зі своєю заявою під час брифінгу перед журналістами в італійському містечку Таорміна, де цими днями проходить зустріч лідерів країн "Великої сімки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-