Гройсман слідкуватиме, як міністри відвідують комітети Ради

Гройсман слідкуватиме, як міністри відвідують комітети Ради

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман та голова Верховної Ради Андрій Парубій наголосили на важливості відвідання міністрами профільних Комітетів парламенту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Профільний міністр має відвідувати свій профільний комітет, брати в ньому участь постійно для того, щоб розуміти хід законодавства, створення законів України, для того, щоб діалог був на високому рівні... Звертаюсь до народних депутатів, якщо є зауваження до відвідування міністрами комітетів, я готовий це поправити. Дайте мені цю інформацію і ми цю ситуацію вирішимо", - сказав Гройсман під час години запитань до уряду в парламенті.

Він також зауважив, що спілкування міністрів з нардепами у Комітетах ВР є важливим елементом синхронізації дій уряду і парламенту.

"Не може бути так, що парламент - окремо, уряд - окремо, або комітет  - окремо, а якийсь міністр - окремо. Дискусії, можуть бути різні точки зору, але наше завдання - знайти спільне рішення в ім'я України", - сказав Гройсман.

Він попросив голову ВР Андрія Парубія дати доручення Апарату парламенту інформувати Апарат Прем'єр-міністра щодо відвідуваності міністрами засідань комітетів.

"Я попросив би мене інформувати і я буду жорстко реагувати", - сказав Гройсман.

У свою чергу Парубій висловив прохання до всіх міністрів для того, щоб праця була більш злагодженою, відвідувати Комітети парламенту, а особливо, коли там розглядають урядові законопроекти.

"Я впевнений, ми зможемо зробити ще більш тісною співпрацю між парламентом і урядом", - сказав Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-