Конкурс на посади членів Рахункової палати завершиться 19 червня - Герасимов

Конкурс на посади членів Рахункової палати завершиться 19 червня - Герасимов

Укрінформ
Повторний конкурс на зайняття посад членів Рахункової палати завершиться до 19 червня.

Про це заявив голова фракції "Блок Петра Порошенко" Артур Герасимов під час програми "Свобода слова" на ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується Рахункової палати, то почався новий конкурс, вже йде прийом кандидатур. Якщо не помиляюся, то до 19 червня він закінчується, і ми починаємо працювати в процедурному режимі", - сказав він.

Як повідомляло агентство, Верховна Рада раніше не змогла призначити дев'ятьох членів до керівного складу Рахункової палати. Парламент обирав з 28 кандидатур, які подав на його розгляд комітет Ради з питань бюджету. Усі кандидати були визначені під час конкурсу. Спочатку народні депутати визначили дев'ять найкращих з наданого списку, а потім спробували затвердити їх одним голосуванням, однак не змогли. Зрештою Голова Верховної Ради Андрій Парубій доручив комітету з питань бюджету провести повторний конкурс.

Голова Представництва ЄС в Україні Х'юг Мінгареллі 19 травня висловив сподівання, що Верховна Рада якнайшвидше вирішить питання з формуванням нового складу Рахункової палати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-