В Україні на одного російського ідеолога стало менше - Сюмар

В Україні на одного російського ідеолога стало менше - Сюмар

Укрінформ
Видворення фактичного керівника інформаційної служби телеканалу "Інтер", політтехнолога Ігоря Шувалова - це позитивний крок, який означає, що на одного російського ідеолога в українській політиці та українській журналістиці буде менше.

Про це заявила голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики, заступник керівника фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар після завершення засідання фракції, повідомляє прес-служба політсили.

На її переконання, українські спецслужби мали б зробити це значно раніше: "Прикро, що цього не зробила Служба безпеки України за всі три роки, коли йшлося про його можливу співпрацю з ФСБ. Це російський громадянин, ми бачили всі ці переписки Столярової (колишній шеф-редактор новин телеканалу "Інтер" - ред.), і як це все відбувалося. Це не секрет у журналістській спільноті, які вказівки вона давала, які меседжі надиктовував пан Шувалов про різних політиків, які, як правило, проводять проукраїнську політику. Це (Шувалов), власне, людина, яка була провідником російських інтересів на українському телебаченні".

Вікторія Сюмар нагадала, що згідно з рішенням Державної міграційної служби Ігорю Шувалову за певні порушення заборонено в'їзд до України строком на п'ять років.

"Це означає, що на одного російського ідеолога в українській політиці та українській журналістиці буде менше. Я думаю, це позитив", - підсумувала парламентарій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-