Росія знову стала на шлях політичних репресій - Турчинов

Росія знову стала на шлях політичних репресій - Турчинов

Укрінформ
Роман Сущенко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко та інші українські патріоти стали жертвами політичних репресій, які нинішнє керівництво Росії повернуло по відношенню до  населення не тільки своєї держави, а й сусідніх країн.

Про це заявив у зверненні з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов

"Голодоморами і політичними репресіями тоталітарний режим намагався назавжди винищити волелюбний дух нашого народу, його одвічне прагнення до свободи та справедливості... Майдан зробив усе для того, щоб в Україні більше ніколи не було політичних репресій. Але сьогодні наші співвітчизники потерпають від агресивних та протизаконних дій тоталітарної країни, для якої поняття «закон» просто не існує, тому що тиран підміняє собою закон", - зазначив Турчинов.

За його словами, здавалося, що подібне вже ніколи не повториться, але політичне керівництво Росії сьогодні йде шляхом терору та агресії по відношенню до населення не тільки своєї держави, але і сусідніх країн. 

"Політичні репресії, політв’язні в російських в’язницях та концтаборах – все це знову стало реальністю. Роман Сущенко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко... Цей список українських патріотів можна довго продовжувати...", - констатував cекретар РНБО.

Він наголосив, що наше завдання - зробити все, щоб всі політв’язні та військовополонені, яких за гратами утримує російський агресор, повернулися додому.

"У тоталітарних імперій та їх фюрерів завжди один кінець. Пам’ятаємо, щоб не допустити повторення! Пам’ятаємо, щоб перемогти!", - підсумував Турчинов. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-