Націоналістичні організації влаштували автопробіг до будинку Порошенка

Націоналістичні організації влаштували автопробіг до будинку Порошенка

Фоторепортаж
Укрінформ
Кілька націоналістичних організацій у суботу влаштували автопробіг з Контрактової площі у столиці до будинку Президента Петра Порошенка у селі Козин на Київщині.

Як видно з фотографій, які учасники акції розмістили на сторінках у соціальних мережах, на місці вони запалили фаєри, повідомляє "Радіо Свобода".

За інформацією активістів, біля воріт будинку Президента відбувся невеликий мітинг. Під запалені фаєри та кілька димових шашок, які були невдовзі погашені, активісти передали листа для Порошенка з вимогою підписати закон, що передбачає амністію для учасників АТО.

ЗМІ інформують, що правопорядок на території біля будинку забезпечували близько сотні правоохоронців. Самих учасників було близько двох сотень. Акція завершилася, інформації про правопорушення немає.

Як відомо, Президент ветував закон про амністію у 2016 році, яка, зокрема, поширювалася на учасників бойових дій на Донбасі. Закон передбачав звільнення від арешту осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали безпосередню участь в АТО, отримали статус учасника бойових дій тощо.

Нагадаємо, Порошенко сьогодні перебуває у Німеччині з одноденним візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-